پرچم جمهوری اسلامی ایران
   
 
    • مراسم رونمایی از ۱۲ اثر از آثار دفتر مطالعات اسلامی مرکز ملی فضای مجازی

      مراسم رونمایی از ۱۲ اثر از آثار دفتر مطالعات اسلامی مرکز ملی فضای مجازی

      مراسم رونمایی از ۱۲ اثر از آثار دفتر مطالعات اسلامی مرکز ملی فضای مجازی

      آیت الله محسن اراکی عضو شورای عالی حوزه های علمیه در مراسم رونمایی از ۱۲ اثر از آثار دفتر مطالعات اسلامی مرکز ملی فضای مجازی که بعد از ظهر امروز و با حضور ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی در دفتر آیت الله اراکی برگزار شد، ضمن تشکر از زحمات مسئولان مرکز ملی فضای مجازی اظهار داشت: در آیات قرآن کریم برای انسان دو فضای زندگی مطرح شده است و فضای زندگی مهمترین فضایی است که از سبک زندگی انسان ها نیز با اهمیت بوده و از ارزش بسیاری برخوردار است.

      آیت الله محسن اراکی عضو شورای عالی حوزه های علمیه در مراسم رونمایی از ۱۲ اثر از آثار دفتر مطالعات اسلامی مرکز ملی فضای مجازی که بعد از ظهر امروز و با حضور ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی در دفتر آیت الله اراکی برگزار شد، ضمن تشکر از زحمات مسئولان مرکز ملی فضای مجازی اظهار داشت: در آیات قرآن کریم برای انسان دو فضای زندگی مطرح شده است و فضای زندگی مهمترین فضایی است که از سبک زندگی انسان ها نیز با اهمیت بوده و از ارزش بسیاری برخوردار است.

      وی در ادامه افزود: در سبک زندگی باید فضای زندگی، فضای سالم و پاکی باشد و فضای مجازی در عصر امروز به گونه‌ای است که مردم در این فضا زندگی می کنند و از این حیث لازم است تا این فضا نورانی باشد.

      آیت الله اراکی ابراز کرد: یکی از مشکلات غرب و تمدن آن وجود فضای مرگ آلودی است که برای فضای حیاط انسان‌ها فراهم شده است و کسی که در آن فضا نفس می کشد، در واقع در فضای ظلمانی زندگی می کند و انسانیت افراد در آن فضا نابود می گردد.

      وی در ادامه سوال کرد: چرا در جامعه غربی عکس العمل شایسته‌ای علیه جنایات حکّام خود که در اقصا نقاط جهان در دهه های گذشته به کشتار افراد بی گناه اعم از زن و بچه و بزرگ و کوچک مشغول هستند، نشان نمی دهند؛ بلکه از جلادها حمایت می کنند و این نشان از حاکمیت فضای ظلمانی جوامع غربی دارد.

      عضو شورای عالی حوزه های علمیه بیان داشت: با وجود اینکه خود آمریکایی‌ها اقرار کردند که داعش را خودشان به وجود آورده اند؛ اما هیچ یک از اندیشمندان جامعه غربی بر علیه حکومت خود موضع نگرفتند و کار آنان را تقبیح نکردند.

      وی در ادامه افزود: دشمنان انقلاب اسلامی دقیقا به این دلیل است که می‌خواهند فضای مجازی ما را فضای ظلمانی کنند و مسئولین فضای مجازی ما باید از داشته‌های کشور و نخبگان در این زمینه استفاده کنند و فضای مجازی کشور را از دچار شدن در ظلمت و تاریکی نجات دهند.

      آیت الله اراکی با اشاره به تفاوت تفکر غرب با دین اسلام در بحث زنان و هویت آنان اظهار داشت: ما برای انسان ها ارزش بسیاری قائل هستیم و برای زنانگی زنان نیز ارزش قائل هستیم که یکی از مغالطه گری هایی که امروزه در این زمینه انجام می‌شود این است که تفاوتی بین زن و مرد نیست؛ درحالی که معنای این حرف این است که هویت های زنانگی را کنار گذاشته و نابود می کند.

      عضو شورای عالی حوزه های علمیه در ادامه افزود: حقیقت کلام فرهنگ غربی این است که زن باید مثل مرد باشد و اگر مثل مرد نشود، ارزش ندارد؛ درحالی که زن وظیفه پرورش انسان های صالحه را دارد و زنان هرزه توانایی پرورش انسان های صالحه را نخواهند داشت.

      آیت الله اراکی بیان داشت: غربی‌ها در فضای مجازی کشور ما درحال پرورش مسخ فرهنگی هستند و امیدواریم که مسئولان مربوطه دریچه ای نوین در برابر جامعه جهانی ایجاد کنند و با استفاده از داشته‌های فرهنگ غنی اسلام و انقلاب اسلامی در این زمینه بهره کافی ببرند.

      عضو شورای عالی حوزه های علمیه با اشاره به برخی از اهداف دشمنان در فضای مجازی ابراز کرد: یکی از اهداف دشمنان، تسلط آنان بر فضای مجازی کشورها است تا کلام و منطق درست و صحیح به مردم جوامع رسانده نشود و معنای این سخن آن است که هرجا حرف و استدلال انقلاب ما به مردم جوامع جهان رسیده است، مورد قبول آنان واقع شده است.

      آیت الله اراکی در ادامه با اشاره به حضور رئیس جمهور چین در عربستان سعودی اظهار داشت: در این جلساتی که رئیس جمهور چین با مقامات عربستان داشته است جمله ای بر علیه این کشور و جنایت های آن به زبان نیاورده است و هیچ صحبتی از اقدامات این کشور در یمن نشد و ادعای آنان مبنی بر ایجاد صلح و امنیت در منطقه دروغی بیش نیست.

      آیت الله اراکی در پایان با اشاره به وظیفه خطیر دولت و مسئولان دولتی در زمینه فضای مجازی خاطرنشان کرد: باید دولت و مسئولان با مدیریت فضای مجازی زمینه را برای فعالیت مردم در این فضا آماده کنند و با ساماندهی و پشتیبانی از افراد فعال در فضای مجازی به این فضا رونق ببخشند.

      دکتر ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی و مدیر مرکز ملی فضای مجازی امروز در مراسم رونمایی ۱۲ اثر از آثار دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی به مناسبت هفته پژوهش و دیدار با آیت الله محسن اراکی عضو شورای عالی حوزه های علمیه که در قم برگزار شد گفت: در دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی ما از تعدادی از فضلای حوزه برای تولید مطالب و مباحث فقهی و دینی فضای مجازی بهره می گیریم و مسائلی که در حوزه فقهی مرتبط با فضای مجازی می باشد از روشنگری آنان استفاده می کنیم.

      وی گفت: امروزه آنچه در فضای مجازی شاهد آن هستیم یک جنگ است که به راه افتاده است، در فضای مجازی آن چیزی که تعیین کننده جنگ است قدرت نرم است.

      دبیرشورای عالی و مدیر مرکز ملی فضای مجازی خاطرنشان کرد: امروزه در این جنگی که در فضای مجازی راه افتاده است شاهد صف آرایی همه دشمنان هستیم و همه در این چالش مهم درگیر شده ایم.

      فیروزآبادی با اشاره به نقش پررنگ دشمنان اسلام و انقلاب در جهت دهی فضای مجازی به نفع خود گفت: غربی ها در این جنگ رسانه ای به فضای مجازی در قالب پلتفرم ها و شبکه های اجتماعی به نفع خود شکل دادند و زیرکانه قواعدی برای آن وضع کرده اند.

      وی افزود: مدیریت این پلتفرم ها و شبکه ها امروزه به دست آمریکاست که باعث ایجاد دوقطبی های مختلفی در جامعه ما شده است، دو قطبی های همچون حجاب و بی حجاب و شیعه و سنی، چرا که قبلا و در گذشته این مباحث اصلا مطرح نبود اما غربی ها با استفاده از همین شبکه ها این دو قطبی ها را به وجود آوردند.

      فیروزآبادی گفت: باید نگاه کنیم که امروزه قلمروسازی ما در این فضای مجازی کجاست؟
      امروزه لازم است که از طریق فرهیختگان و نخبگان جامعه مطالب درست و مناسب در فضای مجازی گذاشته شود و آحاد جامعه نیز در این فضا نقش ایفا کنند تا قدر و ارزش افراد مذهبی به اندازه شایسته آنان در فضای مجازی به خوبی نشان داده شود.

      خاطرنشان می شود: در پایان این دیدار از 12اثر از آثار دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی به مناسبت هفته پژوهش رونمایی شد.

      عناوین این آثار عبارت اند از :
      ➖وضعیت شناسی پژوهش‌های بازی‌های رایانه‌ای در ایران (با تمرکز بر پژوهش‌های اسلامی)

      ➖وضعیت شناسی پژوهش های زنان و خانواده در فضای مجازی

      ➖الزامات قوت در فضای مجازی از دیدگاه اسلام

      ➖وضعیت شناسی پژوهش‌های اسلامی رمزارزها در جهان

      ➖وضعیت‌شناسی پژوهش‌های اسلامی فضای مجازی در ایران

      ➖گزارش کتاب «هشتگ اسلام»

      ➖سیاست توسعه عزت در فقه فضای مجازی

      ➖جرم انگاری از منظر فقهی با تأکید بر مسائل فضای مجازی

      ➖وضعیت شناسی پژوهش‌های بازی‌های رایانه‌ای در جهان (با تمرکز بر پژوهش‌های اسلامی)

      ➖تجری و انقیاد در چارچوب فقه نظام با تأکید بر مسائل فضای مجازی

      ➖وضعیت‌شناسی پژوهش‌های اسلامی شبکه‌های اجتماعی در ایران

      ➖وضعیت‌شناسی پژوهش‌های اسلامی بلاک‌چین در جهان


      نظر کاربران
      نام:
      پست الکترونیک:
      شرح نظر:
      کد امنیتی:
       
آدرس: ساختمان مرکزی : قم بلوار شهید صدوقی بلوار فردوسی ساختمان نعیم
تلفن: روابط عمومی 09363521172
پست الکترونیک: oisc.majazi@gmail.com